Termeni si conditii

 

TERMENI SI CONDITII de utilizare a www.clubzebra.ro, www.12hdm.ro

Site-ul www.clubzebra.ro, www.12hdm.ro este proprietatea Zebra Club. Acest document stabileste Termenii si Conditiile în care poti utiliza site-ul www.clubzebra.ro, www.12hdm.ro , numit generic în continuare Site

Accesul si utilizarea site-ului www.clubzebra.ro, www.12hdm.ro se face sub autoritatea acestor reguli, în Termenii si Conditiile de mai jos. Utilizarea site-ului, logarea si accesul la servicii presupune implicit acceptarea acestor termeni si conditii, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora.

1. ACCES

   Scopul permis pentru utilizarea acestui site este obtinerea de informatii

online despre Zebra Club, 12 Hours Dance Marathon. Orice utilizare în alte scopuri decât acesta nu este permisa.

   Site-ul nu îsi asuma responsabilitatea pentru securitatea acestuia sau a liniei de comunicare cu acesta.

   Prin termenul "utilizator" al acestui site se întelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa acest site.

2. DREPTURI DE AUTOR, MARCA SI PROPRIETATE INTELECTUALA

   Site-ul ofera acces liber la platforma www.clubzebra.ro, www.12hdm.ro si te autorizeaza sa vizualizezi, imprimi si sa transmiti informatii existente pe site doar în scopuri personale, noncomerciale.

   Dreptul de copyright pentru informatiile existente pe acesta platforma este detinut de Site sau de partenerii sai. Niciun material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara permisiunea anterioara explicita, prin acord scris al Site-ului sau al partenerilor sai.

   Continutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, software-ul, logo-urile si orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor si sunt proprietatea Site-ului sau a clientilor sai.

   Este interzisa crearea de legaturi cu acest site ale altor site-uri sau invers, fara un acord prealabil scris. In situatiile în care acest lucru se întampla fara acordul scris explicit al Site-ului, Site-ul nu îsi asuma responsabilitatea pentru site-urile neafiliate cu care acesta ar putea fi legat, pentru materialele postate pe acest site de catre alte persoane decât cele autorizate de Site-ul  www.clubzebra.ro, www.12hdm.ro si îsi rezerva dreptul de a solicita sanctionarea conform legislatiei în vigoare orice actiune de acest tip, care nu are acordul sau prealabil.

   www.clubzebra.ro, www.12hdm.ro sau terte parti pot furniza autorizat, prin intermediul site-ului, legaturi ("link"-uri) catre alte pagini sau resurse World Wide Web. Site-ul nu garanteaza, nu este si nu poate fi facut responsabil în niciun fel de disponibilitatea acestora, de forma, continutul, publicitatea, produsele sau alte materiale disponibile pe site-urile respective. Site-ul nu va fi responsabil sau pasibil de a plati despagubiri, direct sau indirect, pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de sau în legatura cu folosirea sau încrederea în informatiile, continutul, bunurile sau serviciile puse la dispozitie de site-urile respective.

   Reproducerea, copierea, multiplicarea, vânzarea, revânzarea sau exploatarea unei parti a serviciilor, accesul sau folosirea serviciilor sau informatiilor puse la dispozitie de Site prin intermediul site-ului www.clubzebra.ro într-un mod care violeaza legislatia româneasca sau internationala în materie de drept de autor si proprietate intelectuala, implica raspunderea civila sau penala pentru astfel de actiuni.

   Site-ul, www.clubzebra.ro, www.12hdm.ro îsi rezerva dreptul de a împiedica prin orice mijloace contactarea si utilizarea acestui site si de a solicita sanctionarea conform legislatiei în vigoare a persoanelor implicate, daca exista dovada ca scopul este distrugerea sau alterarea site-lui, a continutului sau securitatii acestuia sau încercarea de a ataca sau discredita Site-ul sau partenerii sai, produsele, serviciile si angajatii acestora.

   Orice eventual litigiu în legatura cu acest site este de competenta instantelor de drept comun din România.

3. REGULI DE UTILIZARE:

Nu sunt permise:

   - copierea, multiplicarea, distribuirea, arhivarea sau pastrarea, prin orice mijloace, inclusiv electronice, magnetice sau computerizate, a materialelor si informatiilor existente pe acest site;

   - încercarea de a interveni, prin orice mijloace, în continutul acestui site, stergerea sau modificarea prin orice mijloace a materialelor si informatiilor publicate, sau încercarea de a actiona în acest scop;

   - încercarea de a scana, sonda sau a testa vulnerabilitatea oricarui sistem din reteaua Site-ului sau accesarea oricaror servere sau servicii din reteaua Site-ului care nu sunt publice, fara autorizatie;

- încercarea de a interveni în functionarea serverelor de hosting sau în reteaua Site-ului prin orice mijloace, inclusiv atacarea acestora prin "flooding" sau "DOS".

   - folosirea oricaror adrese de e-mail publicate prin intermediul site-ului pentru distribuirea lor pe liste de mailing sau pentru trimiterea de e-mailuri comerciale ("spamming") sau pentru orice alt scop în afara de trimiterea de e-mailuri personale justificate, fara acordul scris al posesorilor acestor adrese.

   Încalcarea oricarei dintre aceste reguli atrage dupa sine raspunderea civila sau penala. Site-ul va investiga faptele care implica asemenea încalcari, cooperand cu autoritatile pentru prevenirea sau împiedicarea unor astfel de încalcari.

4. DISPONIBILITATEA SERVICIULUI

   Site-ul îsi rezerva dreptul de a modifica sau de a întrerupe, temporar sau permanent, partial sau în totalitate, serviciile puse la dispozitie prin intermediul acestui site, cu sau fara o notificare prealabila.

   Site-ul nu este raspunzator fata de utilizator, orice terta persoana fizica sau juridica sau institutie pentru modificarea, suspendarea sau întreruperea serviciilor disponibile prin intermediul site-ului.

   Site-ul poate schimba în orice moment continutul si conditiile de folosire a site-ului. Noile conditii devin valabile în momentul în care au fost facute publice prin înscriere în acest site si nu au caracter retroactiv.

5. EXONERAREA DE RASPUNDERE

   Acceptând sa utilizezi acest Site, declari în mod expres si implicit ca întelegi si ca esti de acord cu urmatoarele:

   - utilizarea site-ului se face pe propria raspundere. Site-ul este exonerat în mod expres de toate raspunderile de orice fel, exprimate direct sau indirect, inclusiv, dar nu limitat la, garantiile indirecte de vânzare sau specificatiile scopului în sine.

   Site-ul nu ofera nicio garantie ca:

   - informatiile vor împlinii toate cerintele tale;

   - serviciile vor fi neîntrerupte, la timp, sigure sau fara erori,

   - rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea informatiilor site-ului vor fi corecte sau de încredere,

   - calitatea oricaror produse, servicii, informatii sau a altor materiale cumparate sau obtinute de tine prin intermediul site-ului, va satisface toate cerintele

   - orice eroare de program va fi corectata.

   Utilizatorul este singura persoana responsabila, de eventualele distrugeri cauzate sistemelor de calcul sau a retelei de pe care acceseaza site-ul sau de orice alte pierderi de date, care ar putea fi rezultatul descarcarii de informatii si servicii din continutul site-ului.

   Nici un sfat sau alte informatii orale sau scrise, obtinute de la site-ul www.clubzebra.ro, www.12hdm.ro sau prin intermediul serviciilor site-ului, nu constituie o garantie, daca nu este stipulata expres în Termenii si Conditiile de utilizare.

6. LIMITAREA RASPUNDERII

   Site-ul nu va fi raspunzator pentru niciun fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la, pagube pentru pierderi de profit, posibilitatii de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile (chiar daca Site-ul a fost informat anterior de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultând din:

   - utilizarea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor site-ului;

   - costul procurarii de bunuri sau servicii complementare rezultând din orice bunuri, date, informatii sau servicii achizitionate sau obtinute, mesaje primite, tranzactii începute prin/de pe site-ul www.clubzebra.ro, www.12hdm.ro ;

   - acces neautorizat la, sau deteriorarea transmisiilor sau a datelor utilizatorului;

   - declaratii sau actiuni ale oricarei terte parti asupra serviciilor site-ului;

   - orice alta problema legata de serviciile site-ului.

   Daca se considera ca orice material pus la dispozitie pe site, postat de www.clubzebra.ro, www.12hdm.ro , de catre terti sau utilizatori, încalca drepturile de copyright sau orice alte drepturi, este necesara semnalarea acestei situatii la adresa office@clubzebra.ro .

   Pentru sectiunile site-ului care pot cuprinde opinii ale cititorilor, raspunderea asupra continutului opiniilor revine în întregime autorilor acestora. Site-ul îsi rezerva dreptul de a nu face publice acele opinii care contravin Termenilor si Conditiilor de utilizare sau pe care le considera daunatoare, sub orice forma, propriei imagini a partenerilor sau tertilor.

   Acest site este oferit în aceasta forma fara alte garantii.

   Site-ul nu este si nu poate fi facut responsabil pentru nepotriviri, indisponibilitati sau alte defecte ale acestui site sau ale continutului sau.

7. CONFIDENTIALITATE SI INFORMATII PERSONALE

   Informatiile personale puse la dispozitia site-ului www.clubzebra.ro, www.12hdm.ro pentru a putea primi sau utiliza unele servicii sunt protejate în conditiile legii Legea 677/2001.

   Prin completarea câmpurilor din formularele de înregistrare on-line utilizatorii sunt de acord ca datele personale pe care le înregistreaza sa intre în baza de date Zebra Club si sa primeasca mesaje cu privire la produsele si serviciile Clubului, evenimente, promotii, concursuri sau orice alte actiuni de marketing desfasurate în viitor de catre Site si de partenerii sai agreati.

   Dupa completarea formularului de înregistrare, utilizatorul are la dispozitie un cont pentru utilizarea serviciilor. Utilizatorul este în întregime responsabil pentru pastrarea confidentialitatii asupra parolei asociate accesului la serviciile www.clubzebra.ro, www.12hdm.ro , conditionate de logare.

   Utilizatorul este în întregime responsabil de toate informatiile care sunt facute publice din contul sau. În cazul accesarii neautorizate a contului de catre terte persoane, Site-ul nu îsi asuma nicio responsabilitate fata de consecintele care pot aparea.

   La solicitarea explicita a utilizatorului adresata la office@clubzebra.ro , Site-ul se obliga sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau sa transforme în date anonime si sa înceteze prelucrarea datelor personale ale utilizatorului, în mod gratuit, conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

   Site-ul se obliga sa nu faca publica adresa de e-mail a utilizatorilor si sa nu o dezvaluie unei terte parti, daca aceasta nu se afla între partenerii agreati în mod expres, în afara cazului în care acest lucru este necesar pentru a respecta legea si/sau procedurile judiciare.

   Site-ul nu raspunde de atacurile având ca scop furtul sau vandalismul si care ar putea conduce la dezvaluirea sau compromiterea datelor.

   Site-ul nu-si asuma în niciun fel responsabilitatea pentru situatiile în care utilizatorul îsi publica adresa sau orice alte date personale, din proprie initiativa, într-un mesaj public, pe oricare dintre paginile Site-ului.

   Politica site-ului www.clubzebra.ro, www.12hdm.ro este de a nu accepta sau de a nu lua în consideratie materialele nesolicitate. Daca utilizatorii site-ului trimit astfel de materiale, Site-ul îsi rezerva dreptul de a considera aceste materiale neconfidentiale i lipsite de protectia drepturilor personale sau de proprietate. Astfel de materiale si drepturi devin proprietatea Site-ului, libere de orice pretentii emise de o persoana sau un grup de persoane, putând fi utilizate în orice scop de catre Site, fara obligatia de a acorda compensantii pentru utilizarea lor.

   Identitatea utilizatorilor nu va fi dezvaluita, în cazul în care, prin informatiile postate, acestia ar putea fi pusi în pericol. La înregistrare, utilizatorii au posibilitatea sa aleaga numele de utilizator (username) si parola (password). Utilizatorii accepta sa nu împrumute niciodata parola (password) unui alt utilizator, pentru propria protectie si pentru validitatea informatiilor transmise. De asemenea, accepta sa nu utilizeze niciodata parola altui membru pentru a posta mesaje.

   www.clubzebra.ro, www.12hdm.ro foloseste "cookies" pentru a identifica utilizatorii. Acestea nu contin niciun fel de date personale ale utilizatorului si nu prezinta risc în cazul în care sunt interceptate de tert /script> ipt> script> e parti. Daca browser-ul este configurat sa nu le accepte, anumite pagini pot sa nu functioneze partial sau în totalitate.

   Pe site-ul www.clubzebra.ro, www.12hdm.ro pot fi prezente reclame si/sau legaturi catre pagini ale unor terte parti, inclusiv parteneri, furnizori de publicitate sau sponsori. Informatiile furnizate unor pagini externe nu se afla sub controlul Site-ului si orice publicare a unor date personale pe alte pagini de pe internet se face pe propriul risc.

   Site-ul îsi rezerva dreptul de a modifica, revizui, completa aceste reguli în orice moment. Orice modificare va fi facuta public în aceasta pagina si va intra efectiv în vigoare din momentul postarii ei pe site.

 

 

Creeaza cont nou

Date cont

Date personale

Genul muzical preferat

Termeni si conditii

Ai deja cont?

Login

Ai uitat parola?

Date personale

developed by arosca